Goedkoop haardhout bestellen

Goedkoop haardhout bestellenBij Golden Flame kunnen particulieren FSC® gecertificeerd, ovengedroogd, en goedkoop haardhout bestellen, gestapeld in kisten. Het gestapelde gedroogde openhaardhout wordt geleverd in de houtsoorten Eiken, Beuken, Berken, Essen en Elzen.

Bestellingen worden GRATIS geleverd binnen 2 werkdagen na de orderontvangst en betaling van de klant op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag door heel Nederland (exclusief de Waddeneilanden), inclusief transport en inclusief BTW. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij u informeren over de datum van de levering. Betaling geschiedt vooraf per iDEAL in onze webshop. Wij kunnen het haardhout ook afleveren op uw adres zonder dat u hier speciaal thuis voor hoeft te blijven. Het hout wordt neergezet tot waar de chauffeur met de palletwagen kan komen.

Goedkoop haardhout voor particulieren en vaste klanten in de regio

Via onze webshop kunnen particulieren en onze vaste klanten in de regio extra voordelig haardhout kopen. Bestellingen worden vanaf 23 (net)zakken, in de regio op zaterdag GRATIS geleverd. Het voordeel van de verkoop van haardhout in onze regio is de kleinere afname. Er hoeft geen hele pallet besteld te worden. Wij brengen het openhaardhout met onze eigen gesloten bestelwagen en plaatsen de zakken met de hand of op een steekkar op de afgesproken plek.

Een overzicht van de plaatsen waar wij zeer voordelig haardhout leveren in onze regio:

Bestel direct goedkoop haardhout in onze regio

Hieronder kunt u direct goedkoop openhaardhout bestellen in onze regio. U kunt ook nog extra losse artikelen mee bestellen zoals onze aanmaakblokjes, aanmaakhout, aanmakershaardblokken en schoorsteenreinigers. Losse producten, zoals aanmaakhout of aanmaakblokjes, worden door de chauffeur persoonlijk aan u overhandigd als u aanwezig bent. Indien u niet aanwezig bent worden de producten door de chauffeur op de best mogelijke plek afgeleverd.

Let op! Onderstaande haardhout producten worden in de regio alleen geleverd op zaterdag!

Goedkoop haardhout FSC

Stook verantwoord haardhout en koop FSC®

Bekijk ons uitgebreide assortiment van FSC® artikelen. Stook verantwoord openhaardhout en gebruik onze FSC® producten. FSC® certificatie betekent dat het bos van oorsprong onafhankelijk geïnspecteerd en geëvalueerd wordt volgens strikte eisen op vlak van milieu en sociale en economische eisen zoals goedgekeurd door de Forest Stewardship Council A.C.®. Bekijk hier meer informatie over FSC®.

Haardhout van Staatsbosbeheer

Golden Flame koopt in Nederland al meer dan 40 jaar het haardhout bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen.