Bruinkoolbriketten 45 bundels briketten

Briketten kopen

Bent u op zoek naar briketten? Bij ons kunt u briketten kopen voor zeer scherpe prijzen. Onze briketten zijn van top kwaliteit. De bruinkool wordt gewonnen uit de dagbouw mijnen in West-Duitsland. Deze kenmerken zich door een hoge energiewaarde en een relatief laag zwavelgehalte.

Briketten bestellen

Hieronder kunt u direct uw briketten bestellen. Wij leveren het hele jaar uit voorraad. Als u voor 14:00 uur bestelt dan worden uw briketten de volgende werkdag bezorgd. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief levering binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Tijdens het bestelproces kunt u zelf een leverdatum kiezen zodat u de bestelling ontvangt wanneer het u uitkomt!

 

Briketten kopen bij Golden Flame

Golden Flame is een familiebedrijf dat begonnen is met turfsteken. Na de eerste overname zijn we ook begonnen met de verkoop van kolen, bruinkoolbriketten en olie. Na de tweede overname zijn we begonnen met het produceren van openhaardhout. Dit heeft ertoe geleid dat we nu een grote speler zijn op de openhaardhout markt.

We verkopen onder andere aanmaakblokjes, houtskool, houtskoolbriketten, bruinkoolbriketten, houtbriketten en paraffine haardblokken. Haardhout kan ovengedroogd of windgedroogd worden besteld, los gestort, gestapeld in kisten, in zakken en netzakken.