Naast pallets leveren wij ook kleinere hoeveelheden openhaardhout in netten of zakken. Wij leveren beuken-, eiken-, essen- en gemengd openhaardhout aan bedrijven en particulieren. Bij Golden Flame gebruiken we afsluitbare netzakken en plastic zakken om kleinere hoeveelheden brandhout en aanmaakhout te verpakken. Deze zakken zijn bij ons standaard voorzien van een trekkoord. Wist u trouwens dat niet elk stuk hout zomaar gestookt kan worden? Wij verkopen uitsluitend schoon hout zonder verf, olie of andere verontreiniging. Kortom: kwalitatief hoogwaardig hout om uw kachel of open haard mee te verhitten.

Zakken ovengedroogd en windgedroogd haardhout

Haardhout in netten is handig aan te schaffen, daarbij is haardhout in netten erg handzaam. Het grootste gedeelte van ons aanbod is ovengedroogd openhaardhout, maar we hebben ook netzakken met windgedroogd haardhout. Het door wind en zon gedroogde haardhout is milieuvriendelijker, doordat het hout op een natuurlijke manier door wind, zon en lucht wordt gedroogd. Ovengedroogd stookhout is schoner doordat insecten en schimmels eruit zijn. Voor het drogen van brandhout in onze eigen ovens gebruiken wij speciale houtkachels die gestookt worden met kloof- en zaagafval uit het productieproces. Lees hier meer over ovengedroogd en windgedroogd haardhout.

Openhaardhout in zakken

Al 50 jaar producent en leverancier van haardhout in zakken

Golden Flame is al 50 jaar producent en leverancier van brandhout in netzakken en plastic zakken. Wanneer u voor 14:00 uur besteld leveren wij uw bestelling de volgende werkdag op het door u aangegeven adres. Het is ook mogelijk om uw bestelling op een door u gekozen datum te laten leveren. Meer hierover leest u op onze bestelpagina. Alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief levering binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Iedere zak haardhout is FSC-gecertificeerd

Al onze samengestelde zakken of netten met openhaardhout zijn FSC-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat dit hout afkomstig is van Nederlandse bodem. Het hout is gewonnen uit verantwoord beheerde bossen, waarbij aandacht voor natuur en milieu centraal staat. Hout met een FSC-keurmerk voldoet bovendien aan de normen van de Forest Stewardship Council. Zo weet u dus zeker dat u voor duurzaam en verantwoord openhaardhout kiest.

Netzakken combineren mogelijk

Het is mogelijk om bij een bestelling van een 1m³ kist zelf een combinatie samen te stellen met 23 netzakken in een andere soort hout. Alle combinaties zijn mogelijk. De netzakken zijn 40L groot en worden bij aflevering van de bestelling op de kist geplaatst. Kijk voor meer informatie ook bij gemengd openhaardhout.