Wanneer u op zoek bent naar brandhout, is er behoorlijk veel keuze. Zo hebben wij ovengedroogd haardhout, houtbriketten, of houtpellets uit de regio. Het soort brandhout dat u koopt, is afhankelijk van de manier waarop u het wilt verbranden. Wilt u precies weten welk brandhout u het beste kunt aanschaffen? Kijk dan bij onze Keuzehulp haardhout soorten.

Verschillende soorten brandhout online kopen

Wij hebben enorm veel verschillende soorten brandhout. Iedere soort hout is weer geschikt voor een andere soort verbranding. Wilt u het hout bijvoorbeeld direct kunnen verbranden, zonder het eerst te laten drogen? Dan kunt u het beste ons ovengedroogd haardhout kopen. 

Het beste brandhout voor een houtkachel of openhaard is droog en gedroogd brandhout. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijkere optie om te verbranden? Dan zijn houtbriketten een erg goede optie. Dit zijn namelijk blokken samengeperst zaagsel, dat is overgebleven na werkzaamheden in een bedrijf. Zo wordt het houtafval gerecycled. Daarbij branden de briketten lang, waardoor u er lang mee doet. 

Brandhout kopen bij Golden Flame

Het beste brandhout kopen: brandhout met een FSC-keurmerk

Al het brandhout dat wij van Golden Flame verkopen heeft een FSC-keurmerk. FSC staat voor Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer). Dit is een internationale organisatie die verantwoord en duurzaam bosbeheer stimuleert. Dit keurmerk zorgt ervoor dat aan de vraag voor brandhout kan worden voldaan, zonder dat de biodiversiteit van bossen hieronder lijdt. 

Prijs brandhout online bestellen

Brandhout hoeft niet duur te zijn. De prijs van brandhout per m2 of per m3 verschilt per houtsoort, omdat iedere soort brandhout zijn eigen brandeigenschappen heeft. Omdat wij zoveel verschillende soorten brandhout hebben, bieden wij altijd een soort droog stookhout te koop aan voor een mooie prijs, dat perfect bij uw kachel, haard, of vuurkorf past. Het feit dat wij zoveel soorten haardhout hebben, zorgt er ook voor dat wij altijd hout hebben dat binnen uw budget past. De prijzen voor ons ovengedroogd brandhout variëren dus per houtsoort. Vaak hebben we ook een aanbieding voor brandhout, houd onze aanbiedingen dus goed in de gaten! 

Brandhout online kopen

Wilt goedkoop brandhout kopen in de buurt? U kunt brandhout eenvoudig online bestellen bij Golden Flame; wij leveren in heel Nederland en we zijn flexibel met onze leveringstijden. Ook wanneer u niet thuis bent, kunnen we uw bestelling bij u thuis op de gewenste plek bezorgen. We leveren zowel brandhout in zakken als een of meer kuub brandhout op een pallet, u kunt dus altijd voordelig hout bestellen via onze webshop. Heeft u vragen over de producten of de levering? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.