Brandhout online kopen

Wanneer u op zoek bent naar brandhout, is er behoorlijk veel keuze. Zo hebben wij ovengedroogd haardhout, houtbriketten, of houtpellets uit de regio. Het soort brandhout dat u koopt, is afhankelijk van de manier waarop u het wilt verbranden. Wilt u precies weten welk brandhout u het beste kunt aanschaffen? Doe dan onze Keuzehulp haardhout soorten.

Over onze soorten brandhout

Wij hebben enorm veel verschillende soorten brandhout. Iedere soort hout is weer geschikt voor een andere soort verbranding. Wilt u Het hout bijvoorbeeld direct kunnen verbranden, zonder het eerst te laten drogen? Dan kunt u het beste ons ovengedroogd haardhout kopen. 

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijkere optie om te verbranden? Dan zijn houtbriketten een erg goede optie. Dit zijn namelijk blokken samengeperst zaagsel, dat is overgebleven na werkzaamheden in een bedrijf. Zo wordt het houtafval gerecycled. Daarbij branden de briketten lang, waardoor u er lang mee doet. 

Hebt u een pelletkachel, of een bio-verwarmingsinstallatie? Dan zijn onze houtpellets iets voor u. Dit zijn kleine korrels die gemaakt worden van gezuiverd hout en bruin zaagsel. Dit afval wordt dus omgezet in een milieuvriendelijk product. 

Volvo FH van Haardhout Golden Flame

Brandhout met een FSC-keurmerk

Al het brandhout dat wij van Golden Flame verkopen heeft een FSC-keurmerk. FSC staat voor Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer). Dit is een internationale organisatie die verantwoord en duurzaam bosbeheer stimuleert. Dit keurmerk zorgt ervoor dat aan de vraag voor brandhout kan worden voldaan, zonder dat de biodiversiteit van bossen hieronder lijdt. 

Prijs brandhout online bestellen

Brandhout hoeft niet duur te zijn. Omdat wij zoveel verschillende soorten brandhout hebben, hebben wij altijd een soort brandhout dat perfect bij u en uw kachel, haard, of vuurkorf past. Het feit dat wij zoveel soorten brandhout hebben, zorgt er ook voor dat wij altijd hout hebben dat binnen uw budget past.