Retourneren

Bent u onverhoopt toch niet tevreden over het artikel dat u bij ons heeft besteld, dan kunt u uw artikel binnen 14 dagen retourneren. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. De kosten voor het retourneren bedragen € 85,- en zijn voor uw eigen rekening. Mits het artikel in de oorspronkelijke, volledige en onbeschadigde staat verkeert krijgt u uw geld, minus de retourskosten, binnen 10 werkdagen na ontvangst van het artikel geretourneerd.

Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de oorspronkelijke, volledige en onbeschadigde staat wordt geretourneerd. Neemt u als u niet tevreden bent over uw bestelling gelijk telefonisch contact met ons. U kunt ons bereiken op 0297-261304. We zullen dan in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Om het herroepingsrecht definitief uit te oefenen, dient u ons middels een schriftelijke verklaring op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kan d.m.v. een e-mail, fax 0297-263531 of aangetekende briefpost.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Golden Flame niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.

Mocht u nog vragen hebben over de levering en/of leveringsvoorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!