Volvo FH van Haardhout Golden Flame

Aanbiedingen en acties

Bent u op zoek naar haardhout aanbiedingen, maar heeft u nog geen aanbieding gevonden? Zoek dan niet verder want wij bieden topkwaliteit hout voor de laagste prijs. Doordat wij veel van onze producten zelf produceren, kunnen wij u hout voor een goed prijs/kwaliteit leveren. Bij ons kunt u daarom altijd het beste openhaardhout vinden.

Elke maand nieuwe aanbiedingen

Hierboven ziet u alle haardhout aanbiedingen van deze maand. Elke maand hebben we weer nieuwe aanbiedingen. Als u weer brandhout nodig hebt, check dan eerst onze openhaardhout aanbiedingen en actiepagina. Wees er snel bij want op=op!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Golden Flame is een van de grootste openhaardhoutleveranciers van Nederland. Wij zijn openhaardhoutproducent en groothandel. Veel van onze producten produceren wij zelf, zodat wij de laagste prijs kunnen garanderen. Door onze eigen productie in Nederland en Polen hebben wij zelf de controle over de kwaliteit van het brandhout. Er is veel verschil in kwaliteit, al ons haardhout is bijvoorbeeld ovengedroogd of windgedroogd. Het drogen van het hout gebeurt op onze eigen locatie in Polen. Verder kopen wij ons haardhout in Oost-Europa. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we het hout moeten inkopen en hebben wij door de jaren heen een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd.

Haardhout aanbiedingen en acties

Levering

Prijzen zijn inclusief btw en transportkosten voor heel Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Als u vóór 14:00 uur bestelt heeft u de keuze om de volgende werkdag al geleverd te krijgen. U kunt ook een andere datum kiezen voor uw levering.

Tijdens de bezorging hoeft u niet aanwezig te zijn. Bij bestelnotities kunt u aangeven waar u de pallet geplaatst wilt hebben. Indien de gewenste afleverplek niet bereikbaar is, zal de chauffeur de bestelling plaatsen naar eigen inzicht. Alle bestellingen worden bezorgd met behulp van een (elektrische) pompwagen. Leveringen kunnen niet over opstaande randen, grind, gras en onverharde wegen.

Mocht u nog vragen hebben over de levering en/of leveringsvoorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

 

Haardhout aanbiedingen

Openhaardhout Staatsbosbeheer

Bijna 50 jaar koopt Golden Flame openhaardhout in op stam bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen. Lees meer over Staatsbosbeheer…