Volvo FH van Haardhout Golden Flame

Aanbiedingen en acties

Bent u op zoek naar haardhout aanbiedingen, maar heeft u nog geen aanbieding gevonden? Zoek dan niet verder want wij bieden topkwaliteit hout voor de laagste prijs. Doordat wij veel van onze producten zelf produceren, kunnen wij u hout voor een goede prijs/kwaliteit leveren. Bij ons kunt u daarom altijd het beste openhaardhout vinden.

Elke maand nieuwe aanbiedingen

Hierboven ziet u alle haardhout aanbiedingen van deze maand. Elke maand hebben we weer nieuwe aanbiedingen. Als u weer goedkoop stookhout nodig hebt, check dan eerst onze openhaardhout aanbiedingen en actiepagina. Wees er snel bij want op=op!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Golden Flame is een van de grootste openhaardhoutleveranciers van Nederland. Wij zijn openhaardhoutproducent en groothandel. Veel van onze producten produceren wij zelf, zodat wij de laagste prijs kunnen garanderen. Door onze eigen productie in Nederland en Polen hebben wij zelf de controle over de kwaliteit van het brandhout. Er is veel verschil in kwaliteit, al ons haardhout is bijvoorbeeld ovengedroogd of windgedroogd. Het drogen van het hout gebeurt op onze eigen locatie in Polen. Verder kopen wij ons haardhout in Oost-Europa. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we het hout moeten inkopen en hebben wij door de jaren heen een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd.

Haardhout aanbiedingen en acties

Levering

Prijzen zijn inclusief btw en transportkosten voor heel Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Als u vóór 14:00 uur bestelt heeft u de keuze om de volgende werkdag al geleverd te krijgen. U kunt ook een andere datum kiezen voor uw levering.

Tijdens de bezorging hoeft u niet aanwezig te zijn. Bij bestelnotities kunt u aangeven waar u de pallet geplaatst wilt hebben. Indien de gewenste afleverplek niet bereikbaar is, zal de chauffeur de bestelling plaatsen naar eigen inzicht. Alle bestellingen worden bezorgd met behulp van een (elektrische) pompwagen. Leveringen kunnen niet over opstaande randen, grind, gras en onverharde wegen.

Mocht u nog vragen hebben over de levering en/of leveringsvoorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

 

Haardhout aanbiedingen

Openhaardhout Staatsbosbeheer

Bijna 50 jaar koopt Golden Flame openhaardhout in op stam bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen. Lees meer over Staatsbosbeheer…

Gedroogd haardhout aanbieding

Bij Golden Flame bent u aan het juiste adres voor haardhout. Zo vindt u bij ons hardhoutsoorten als eikenhout, essenhout en beukenhout, maar ook elzenhout en berkenhout maken deel uit van ons assortiment. Terwijl wij doorlopend de eerlijkste prijzen voor ons A-kwaliteit brandhout hanteren, voegen we daar af en toe een aantrekkelijke haardhout aanbieding aan toe. Zo blijft genieten bij een knisperend houtvuur helemaal betaalbaar.

Al het hout in ons assortiment betreft ovengedroogd haardhout. Dit is hout dat onder gecontroleerde omstandigheden werd gedroogd in een speciale oven of droogruimte. In slechts een paar dagen heeft het hout nog een vochtpercentage dat niet hoger dan 20 procent ligt. Ter vergelijking: het drogen aan de lucht duurt al gauw minimaal een half jaar. Bovendien is gedroogd haardhout vrij van ongedierte en schimmels. Uiteraard is het ook vrij van andere verontreinigingen zoals verf. Bij ons koopt u dus kwalitatief hoogwaardig hout tegen een aantrekkelijke prijs.

Zakken haardhout aanbieding

Bij ons koopt u niet alleen pallets openhaardhout, maar ook stookhout in netten of zakken. Dat is ideaal wanneer u een kleinere hoeveelheid nodig heeft. Indien gewenst is ook windgedroogd hout in deze kleinere verpakkingen verkrijgbaar. Al ons hout in zakken is net als de pallets FSC-gecertificeerd. Het hout is afkomstig van verantwoord beheerde bossen van Nederlandse bodem. De aanbiedingen die u op onze website ziet voor de zakken haardhout, zijn inclusief btw en verzendkosten.

Eiken haardhout aanbieding

Eiken haardhout behoort tot de meest geliefde haardhout soorten. Deze hardhoutsoort heeft een dichte structuur en levert een hoog rendement op. Bovendien kunt u rekenen op een mooi vlammenspel. Eiken haardhout is daardoor niet alleen van praktische, maar ook van esthetische waarde. Bovendien kunt u het in de meeste kachels gebruiken, alhoewel het raadzaam is om dit houttype in middelgrote of grote haarden te gebruiken. Het aansteken kan een uitdaging zijn; eikenhout ontbrandt iets minder makkelijk dan de meeste andere houtsoorten. De eiken haardhout aanbiedingen zijn scherp geprijsd en regelmatig inclusief aanmaakpakket.

Essen haardhout aanbieding

Essenhout is net als eikenhout een harde houtsoort. Van alle bomen bevat de es het laagste vochtgehalte. In combinatie met de ovengedroogde methode levert dit een optimaal resultaat op. Het hout brandt traag, heeft een rustige vlam en spat niet. Daarom is het voor zowel de houtkachel als de open haard geschikt. Bovendien ontbrandt de es vrij gemakkelijk. Zelfs indien u onervaren bent in het aansteken van stookhout, zult u dit met essenhout snel onder de knie hebben. Net zoals bij de andere houtsoorten vindt u regelmatig zowel zakken als pallets in de aanbieding bij Golden Flame.

Veelgestelde vragen over onze aanbiedingen:

Als u al langer gebruikmaakt van een open haard of een kachel, zullen de algemene prijsstijgingen van haardhout u niet zijn ontgaan. Verschillende factoren dragen daaraan bij. Vaak wordt met een vinger gewezen naar het geringe aanbod, maar dat is niet per se de waarheid. Golden Flame hanteert een slim inkoopbeleid en hanteert continu eerlijke prijzen voor eerlijk gewonnen haardhout. De prijsverhogingen zijn veel sterker een gevolg van de instabiele energiemarkt. Dit heeft tot een veel grotere vraag naar hardhout geleid.

Vanzelfsprekend brengen de haardhout aanbiedingen en acties van Golden Flame enkele voordelen met zich mee. Zo bespaart u in de eerste plaats een hoop geld, zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren. Daarnaast maken de aantrekkelijke prijzen het mogelijk om een voorraad aan te leggen én zo nu en dan eens een andere houtsoort uit te proberen.

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Desondanks kunnen we daar geen eenduidig antwoord op geven. Veel aanbiedingen zijn seizoensgebonden en afhankelijk van de omvang van het aanbod. Hoe populairder de aanbieding, des te sneller deze doorgaans op zijn eind loopt. Omdat externe factoren hierin een grote rol spelen, raden we aan om regelmatig een bezoek aan onze website te brengen of onze nieuwspagina te bezoeken. Zo blijft u op de hoogte van de meest actuele informatie over haardhout aanbiedingen.

Het beste wat u kunt doen om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen en acties, is het in de gaten houden van onze website. Hier delen we de nieuwste updates over aanbiedingen en ziet u in een oogopslag hoeveel u kunt besparen per zak of pallet.