Haardblokken van Golden Flame

Haardblokken 1,1kg 66 omdozen FSC©Bent u op zoek naar haardblokken? Bij Golden Flame kunt u die eenvoudig online bestellen. Onze houtblokken worden per vier stuks verpakt in een papieren verpakking. U kunt de houtblokken in een draagtas bestellen, per omdoos, of per pallet. Alle houtblokken zijn ovengedroogd en samengesteld uit zaagsel en paraffine. Daardoor hebben onze houtblokken een lange brandduur (twee tot drie uur). De haardblokken zijn te gebruiken voor de openhaard, tuinhaard, vuurschaal of vuurkorf. U kunt onze haardblokken bestellen via onze webshop.

Hoe kan ik online houtblokken kopen?

U kunt één bovenstaande opties (draagtas, omdoos of pallet) selecteren in onze webshop om te bestellen. Klik op het artikel en kies vervolgens de leverdatum waarop u uw bestelling wenst te ontvangen. Wanneer voor 14:00 uur bestelt, dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden. U kunt natuurlijk ook een afleverdatum van uw keuze selecteren. Wij leveren uw bestelling vervolgens zo snel mogelijk op de afgesproken datum af tussen 08:00-17:30 uur. De getoonde prijzen zijn inclusief btw en inclusief levering binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Hoge kwaliteit haardblok voor in uw kachel of haard

Alle haardblokken van Golden Flame zijn van hoge kwaliteit en hebben gegarandeerd een lange brandduur. Door de toevoeging van paraffine wordt het zaagsel stevig bij elkaar gehouden en zorgt het ook voor een langdurige, gelijkmatige verbranding. Bovendien hebben deze haardblokken een bijzonder schone verbranding.

Hoe werkt de levering van haardblokken?

Levering gebeurt altijd op een datum dat het u uitkomt. Dit kunt u zelf aangeven tijdens het bestelproces. Wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen, kunt u dit aangeven bij de bestelnotities. U kunt dan aangeven waar u de pallet geplaatst wilt hebben. Onze chauffeur zal uw bestelling vervolgens op de aangegeven plek lossen. Wij leveren alle bestellingen met behulp van een elektrische pompwagen op een houten pallet. Houd er rekening mee dat vanwege het gewicht van bestellingen er geen levering plaats kan vinden op gras, grind, opstaande randen en onverharde wegen. Bestellingen leveren wij gratis vanaf één pallet door heel Nederland. 

Wilt u een kleine bestelling haardblokken plaatsen? Kies dan voor een draagtas of omdoos. In een draagtas zitten vier voorverpakte haardblokken, in een omdoos twaalf. Let op, deze artikelen zijn alleen te bestellen in combinatie met een product per pallet.

Haardblokken van Staatsbosbeheer met FSC-keurmerk

Haardblokken van Staatsbosbeheer met FSC-keurmerk

Golden Flame koopt al meer dan 25 jaar hout in via Staatsbosbeheer en verkoopt uitsluitend haardblokken met FSC-keurmerk. Door via Staatsbosbeheer hout in te kopen kiezen wij voor hout wat van Nederlandse bodem afkomstig is, en bossen die verantwoord beheerd worden. FSC-hout voldoet tevens aan de normen van de Forest Stewardship Council. Hierdoor weet u zeker dat u kiest voor duurzame en verantwoorde haardblokken. 

Wilt u meer informatie over haardblokken bestellen in onze webshop? Bekijk de veelgestelde vragen op onze bestelpagina of neem contact met ons op.