U kunt uw bestelling via onze website doorgeven, u geeft aan op welke dag en/of datum u uw bestelling graag geleverd wilt hebben en wij verwerken uw bestelling.

Wij leveren de goederen binnen 72 uur na de orderontvangst/betaling van de klant op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur door heel Nederland. Op de dag van levering neemt de transporteur contact met u op om de verwachte levertijd aan u door te geven. U kunt op de dag van levering ook bellen naar 0297-261304 om een levertijd op te vragen. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven. Voor leveringen op de Waddeneilanden en België vragen wij een extra bijdrage.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op de dag van levering dan kunt u dat aangeven bij de opmerkingen en kunt u vermelden waar u de bestelling geplaatst wilt hebben.

Mocht het om welke reden dan ook ons niet lukken op deze dag te bezorgen dan nemen wij hierover contact met u op om een andere afleverdatum af te spreken.

Afleverplek

Indien de gewenste afleverplek niet bereikbaar is zal de chauffeur de bestelling plaatsen naar eigen inzicht. Onze ervaren chauffeurs zijn u graag van dienst om uw bestelling, mits de ondergrond het toelaat, op de door u aangegeven plek te plaatsen met behulp van een (elektrische) pompwagen. Het plaatsen op uw eigen terrein is op eigen risico en houdt u hierbij rekening dat de pompwagen enkel over vlakke en verharde ondergronden kan rijden. Over opstaande randen en gras en grind e.d. kan de pompwagen niet rijden.

Aflevertijd

U heeft in principe geen invloed op de aflevertijd van uw bestelling, tenzij u ervoor kiest om van uw bestelling een tijdslevering te maken. De tijdslevering kunt u in overleg met ons regelen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0297-261304 of een e-mail te sturen. Hieronder vindt u welke tijdsleveringen er zijn en wat de extra kosten bedragen:

Geleverd voor of na 12:00 uur: € 15,- bezorgkosten

Geleverd voor 08:00 uur: € 45,- bezorgkosten

Geleverd voor 10:00 uur: € 30,- bezorgkosten

Losse producten

Losse producten, zoals aanmaakhout of aanmaakblokjes, worden op de kist hout of pallet netzakken gelegd. De chauffeur zal de producten persoonlijk aan u overhandigen als u aanwezig bent en anders wordt het door de chauffeur op de best mogelijke plek afgeleverd.

Wanneer er niet aangeleverd kan worden met een pompwagen, kunt u er voor kiezen om de order te laten aanleveren met een kooiaap. De extra bezorgkosten voor aanlevering met een kooiaap bedragen € 40,00. Aangezien niet iedere vrachtwagen een kooiaap heeft, zal de transporteur contact met u opnemen wanneer zei bij u in de buurt zijn om de aflevering te laten plaats vinden.

Wordt de pallet of kist door de klant geweigerd, dan wordt het geld teruggestort minus de transportkosten.

Golden Flame of de door Golden Flame ingeschakelde logistiek partner(s) kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan de ondergrond waarover de pallets of kisten zijn verplaatst.

Indien de klant de afname weigert of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor levering bestemde artikelen worden opgeslagen voor risico van de klant nadat Golden Flame hem heeft verwittigd. De klant zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.

Golden Flame is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door toedoen van de door Golden Flame ingeschakelde logistieke partner(s).

Retourneren

Bent u onverhoopt toch niet tevreden over het artikel dat u bij ons heeft besteld, dan kunt u uw artikel binnen 14 dagen retourneren. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. De kosten voor het retourneren bedragen € 85,- en zijn voor uw eigen rekening. Mits het artikel in de oorspronkelijke, volledige en onbeschadigde staat verkeert krijgt u uw geld, minus de retourkosten, binnen 10 werkdagen na ontvangst van het artikel geretourneerd.

Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de oorspronkelijke, volledige en onbeschadigde staat wordt geretourneerd. Neemt u als u niet tevreden bent over uw bestelling gelijk telefonisch contact met ons. U kunt ons bereiken op 0297-261304. We zullen dan in overleg met u, zoeken naar een passende oplossing. Om het herroepingsrecht definitief uit te oefenen, dient u ons middels een schriftelijke verklaring op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kan d.m.v. een e-mail, fax of aangetekende briefpost.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Golden Flame niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen.

Mocht u nog vragen hebben over de levering en/of leveringsvoorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!