Openhaardhout bestellen

Openhaardhout kopen

Op zoek naar een plek waar u openhaardhout kunt kopen? Bij ons kunt u openhaardhout kopen voor zeer scherpe prijzen. Golden Flame is bijna 50 jaar producent en leverancier van brandhout in Nederland. Het hele jaar leveren wij uit voorraad.

Openhaardhout bestellen

Als u voor 14:00 uur bestelt dan wordt het openhaardhout de volgende werkdag bezorgd. Hierboven kunt u direct uw openhaardhout bestellen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief levering binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Tijdens het bestelproces kunt u zelf een leverdatum kiezen zodat u de bestelling ontvangt wanneer het u uitkomt!

Ovengedroogd en windgedroogd openhaardhout

Het grootste gedeelte van ons aanbod is ovengedroogd openhaardhout maar we hebben ook windgedroogd haardhout. Het wind gedroogd haardhout is milieuvriendelijker doordat het hout op een natuurlijke manier door lucht en wind wordt gedroogd. Ovengedroogd openhaardhout is schoner doordat insecten en schimmels eruit zijn. Voor het drogen van het brandhout in onze eigen oven gebruiken wij speciale houtkachels die gestookt worden met kloof- en zaagafval uit het productieproces.
Lees meer over ovengedroogd en windgedroogd haardhout…

 

Openhaardhout Staatsbosbeheer

Openhaardhout van Staatsbosbeheer

Golden Flame koopt het openhaardhout al bijna 50 jaar bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen. Lees meer over Staatsbosbeheer…

Waarom werkt Staatsbosbeheer in het bos en kappen ze bomen?

Het lijkt soms onlogisch. Bomen zijn goed voor het klimaat, waarom worden ze dan omgekapt? In deze video legt Staatsbosbeheer dit uit.

 

 

FSC gecertificeerd openhaardhout

Koop verantwoord haardhout en stook FSC®. Golden Flame is de meest vooruitstrevende openhaardhout producent van Nederland. Wij zijn de eerste producent en leverancier van FSC gecertificeerd openhaardhout en zijn al sinds 12 december 2006 FSC® gecertificeerd. Wij vinden het niet alleen belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met de levering van het beste stookhout. Maar ook dat dit op een duurzame en verantwoorde manier gebeurt. Bekijk ons uitgebreide assortiment van FSC® producten.

 

 

Levering

U hoeft tijdens de bezorging niet aanwezig te zijn. Bij bestelnotities kunt u aangeven waar u de pallet geplaatst wilt hebben. Indien de gewenste afleverplek niet bereikbaar is zal de chauffeur naar eigen inzicht de bestelling plaatsen. Alle bestellingen worden bezorgd met behulp van een (elektrische) pompwagen. Leveringen kunnen niet over opstaande randen, grind, gras en onverharde wegen.

Mocht u nog vragen hebben over de levering en/of leveringsvoorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!