Openhaardhout bestellen

Bent u op zoek naar openhaardhout? Bij Golden Flame hebben we vele verschillende soorten haardhout. Of u nu op zoek bent naar ovengedroogd of windgedroogd openhaardhout, bij Golden Flame vindt u zeker wat u zoekt. Wij hebben een ruime selectie berkenhout, beukenhout, eikenhout, elzenhout en essenhout in ons assortiment. Iedere houtsoort heeft zijn eigen brandwaarde en vlammenspel. Wilt u advies over welke houtsoort het beste bij uw wensen past? Bekijk dan onze keuzehulp openhaardhout. Wij zijn al ruim 50 jaar producent en leverancier van brandhout in Nederland.

Hoe kan ik online haardhout bestellen?

U kunt één van de producten uit het bovenstaande menu selecteren om te bestellen. Klik op het artikel en kies vervolgens de leverdatum waarop u uw bestelling wenst te ontvangen. Bestelt u voor 14:00 uur, dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden. U kunt natuurlijk ook een andere gewenste afleverdatum kiezen. Zo kunt u altijd uw bestelling ontvangen wanneer het u uitkomt! Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw en inclusief levering binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Openhaardhout Staatsbosbeheer

Hoe werkt de levering van openhaardhout?

Levering gebeurt altijd op een datum dat het u uitkomt. Dit kunt u zelf aangeven tijdens het bestelproces. Wij hebben ook een oplossing wanneer u zelf niet aanwezig kunt zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. U kunt dan bij de bestelnotities aangeven waar u de pallet geplaatst wilt hebben. Onze chauffeur zal uw bestelling vervolgens op de aangegeven plek plaatsen. Wij leveren alle bestellingen met behulp van een elektrische pompwagen op een houten pallet. Houd er rekening mee dat vanwege het gewicht van de bestellingen er geen levering plaats kan vinden op opstaande randen, gras, grind en onverharde wegen. Bestellingen leveren wij vanaf één pallet gratis door heel Nederland.

Wilt u een kleine bestelling van openhaardhout in zakken doen? In de regio leveren wij vanaf 23 netzakken gratis op zaterdag. Wij leveren het openhaardhout met onze eigen gesloten bestelwagen op de afgesproken plek. Kijk voor meer informatie ook bij haardhout regio bestellen.

Openhaardhout met FSC-keurmerk van Staatsbosbeheer

Golden Flame koopt al jaren hout in via Staatsbosbeheer. Hierdoor bestaat vrijwel het gehele assortiment uit openhaardhout met FSC-keurmerk. Door hout in Nederland in te kopen via Staatsbosbeheer kiezen wij voor hout dat afkomstig is van Nederlandse bodem en bossen die verantwoord beheerd worden. Hout met een FSC-keurmerk voldoet bovendien aan de normen van het Forest Stewardship Council. Zo weet u dus zeker dat u voor duurzaam en verantwoord openhaardhout kiest.

Wilt u meer informatie over openhaardhout bestellen in onze webshop? Bekijk veelgestelde vragen op onze bestelpagina of neem contact met ons op.