Openhaardhout bestellen

Haardhout online bestellen bij Golden Flame

Openhaardhout

Bent u op zoek naar haardhout? Onderaan deze pagina kunt u direct uw haardhout online bestellen. Golden Flame is gevestigd in Mijdrecht, gemeente De Ronde Venen, en bestaat bijna 125 jaar. Ons familiebedrijf is van vader op zoon overgegaan en daarbij zijn de nodige veranderingen doorgevoerd. Vroeger bracht turfsteken brood op de plank, maar later werd het brandstoffenhandel. In 1972 zijn wij met openhaardhout begonnen. Later zijn wij ook begonnen met het importeren van houtskool.

Golden Flame webshop voor particulieren

Via onze webshop kunnen particulieren in Nederland onze FSC® producten bestellen. Bestellingen worden vanaf één pallet, door heel Nederland GRATIS afgeleverd met uitzondering van de Waddeneilanden.

In onze webshop kunt u ook nog extra losse artikelen mee bestellen zoals onze aanmaakblokjesaanmaakhoutaanmakershaardblokken en schoorsteenreinigers. Bekijk al onze producten in onze webshop.

Stook verantwoord haardhout en koop FSC®

FSC gecertificeerd haardhoutBekijk ons uitgebreide assortiment van FSC® artikelen. Stook verantwoord openhaardhout en gebruik onze FSC® producten. FSC® certificatie betekent dat het bos van oorsprong onafhankelijk geïnspecteerd en geëvalueerd wordt volgens strikte eisen op vlak van milieu en sociale en economische eisen zoals goedgekeurd door de Forest Stewardship Council A.C.®. Bekijk hier meer informatie over FSC®.

Direct uw haardhout online bestellen