Ovengedroogd haardhout Mijdrecht geleverd in kisten

Ovengedroogd openhaardhout MijdrechtIn Mijdrecht kunnen klanten bij Golden Flame ovengedroogd haardhout kopen gestapeld in kisten. Met onze gesloten bestelwagen speciaal voor plaatsen zoals Mijdrecht bezorgen we zowel kleine hoeveelheden als grote pallets gratis bij u thuis. Het gestapelde gedroogde haardhout wordt geleverd in de houtsoorten Eiken, Beuken, Berken, Essen en Elzen.

Bestelt u onze 1- en 2 kuubs kisten voor 14:00 uur dan wordt uw order in Mijdrecht GRATIS geleverd binnen 1 werkdag na de orderontvangst en betaling. Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Tijdens het bestelproces kunt in onze webshop kunt u bij Bestelnotities de door u gewenste leverdatum doorgeven.

Na ontvangst van uw order zullen wij u informeren over de datum van de levering. Betaling geschiedt vooraf per iDEAL in onze webshop. Wij kunnen het haardhout ook afleveren op uw adres zonder dat u hier speciaal thuis voor hoeft te blijven. Het hout wordt neergezet tot waar de chauffeur met de palletwagen kan komen.

Haardhout in Mijdrecht bestellen voor voordelige prijzen

Sinds 1972 verkopen wij haardhout in Mijdrecht. Via onze webshop kunnen particulieren en onze vaste klanten in Mijdrecht extra voordelig haardhout kopen. Bestellingen worden vanaf 30 (net)zakken, in Mijdrecht op werkdagen GRATIS geleverd. Haardhout Golden Flame is gevestigd nabij Mijdrecht. Het voordeel van de verkoop van haardhout in onze regio is de kleinere afname. Er hoeft geen hele pallet besteld te worden. Wij brengen het hout met onze eigen gesloten bestelwagen en plaatsen de zakken met de hand of op een steekkar op de afgesproken plek.

Kleine hoeveelheid haardhout kopen in Mijdrecht

Als u in Mijdrecht woont kunt u hieronder direct voordelig 30 zakken ovengedroogd haardhout bestellen. U kunt ook nog extra losse artikelen mee bestellen zoals onze aanmaakblokjes, aanmaakhout, aanmakershaardblokken en schoorsteenreinigers. Losse producten, zoals aanmaakhout of aanmaakblokjes, worden door de chauffeur persoonlijk aan u overhandigd als u aanwezig bent. Indien u niet aanwezig bent worden de producten door de chauffeur op de best mogelijke plek afgeleverd.

Hoe laat wordt mijn bestelde haardhout in Mijdrecht geleverd?

Uw order haardhout in zakken wordt in Mijdrecht geleverd op werkdagen tussen 08:00-17:00 uur. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om de verwachte levertijd aan u door te geven. U kunt op werkdagen ook bellen naar 0297-261304 om uw levertijd op te vragen. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

U heeft in principe geen invloed op de aflevertijd van uw order, tenzij u ervoor kiest om van uw bestelling een tijdslevering te maken.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de bezorging van uw levering mensenwerk is. Door omstandigheden op- of onderweg kan het gebeuren dat uw levering iets eerder of later geleverd wordt.

Haardhout van Staatsbosbeheer

Goedkoop FSC openhaardhout in Mijdrecht

Golden Flame koopt in Nederland al meer dan 50 jaar het openhaardhout bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen.

Stook verantwoord haardhout en koop FSC®

Bekijk ons uitgebreide assortiment van FSC® artikelen. Stook verantwoord haardhout en gebruik onze FSC® producten. FSC® certificatie betekent dat het bos van oorsprong onafhankelijk geïnspecteerd en geëvalueerd wordt volgens strikte eisen op vlak van milieu en sociale en economische eisen zoals goedgekeurd door de Forest Stewardship Council A.C.®. Bekijk hier meer informatie over FSC®.

Tips voor verantwoord haardhout stoken

  1. Stook haardhout uit duurzaam beheerde bossen. Let op het FSC- of PEFC-keurmerk, alleen dat garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerd bos.
  2. Stook alleen droog haardhout. Vochtig hout brandt niet goed en dat geeft extra veel fijnstof en rook. Gaat u zelf hout hakken? Droog het dan minstens 2 jaar. Bedenk daarbij dat harde houtsoorten minder snel droogt dan de zachtere houtsoorten.
  3. Controleer of je goed stookt. Een goed vuur geeft gele, gelijkmatige vlammen. Oranje vlammen en donkere rook geven aan dat de verbranding niet volledig is. Stook geen papier en karton. Het geeft veel rook en vliegas. Gebruik hiervoor aanmaakhout.
  4. Gebruik nooit geïmpregneerd, behandeld of geverfd  hout (hierin zitten veel lijmstoffen). Bij verbranding komen schadelijke stoffen vrij.
  5. Stook niet bij mistig of windstil weer. De rook blijft hangen en kan lokaal veel luchtvervuiling veroorzaken. Zeker in plaatsen zoals Mijdrecht is dit punt erg belangrijk.