77 netzakken gemengd haardhout fsc

Openhaardhout in zakken

Op zoek naar openhaardhout in zakken? Dan bent u bij Haardhout Golden Flame aan het juiste adres. Netzakken en plastic zakken worden gebruiken voor het verpakken van kleinere hoeveelheden brandhout en aanmaakhout. De netzakken haardhout zijn bij ons voorzien van een sluitkoord. Wist u dat u niet zomaar elk stuk hout kan stoken? Haardhout Golden Flame verkoopt uitsluitend schoon hout zonder verf of olie of andere verontreiniging.

Golden Flame is bijna 50 jaar producent en leverancier van brandhout in netzakken. Het hele jaar leveren wij uit voorraad. Als u voor 14:00 uur bestelt dan wordt het openhaardhout de volgende werkdag geleverd. Klik op bovenstaande producten om direct uw zakken openhaardhout te bestellen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en inclusief levering binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Tijdens het bestelproces kunt u zelf een leverdatum kiezen zodat u de bestelling ontvangt wanneer het u uitkomt!

Zakken ovengedroogd en windgedroogd haardhout

Het grootste gedeelte van ons aanbod is ovengedroogd openhaardhout maar we hebben ook netzakken windgedroogd haardhout. Het door wind gedroogde haardhout is meer milieuvriendelijk doordat het hout op een natuurlijke manier door lucht en wind wordt gedroogd. Ovengedroogd stookhout is schoner doordat insecten en schimmels eruit zijn. Voor het drogen van het brandhout in onze eigen oven gebruiken wij speciale houtkachels die gestookt worden met kloof- en zaagafval uit het productieproces.
Lees meer over ovengedroogd en windgedroogd haardhout…

 

Openhaardhout in zakken

Openhaardhout van Staatsbosbeheer

Golden Flame koopt zijn openhaardhout al bijna 50 jaar bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen. Lees meer over Staatsbosbeheer…

FSC gecertificeerd openhaardhout

Stook verantwoord en koop FSC® haardhout. Golden Flame is de meest vooruitstrevende openhaardhout producent van Nederland. Wij zijn de eerste producent en leverancier van FSC gecertificeerd brandhout en zijn al sinds 12 december 2006 FSC® gecertificeerd. Wij vinden het niet alleen belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met de levering van het beste stookhout. Maar ook dat dit op een duurzame en verantwoorde manier gebeurt. Bekijk ons uitgebreide assortiment van FSC® producten.