Wij vinden het bij Golden Flame belangrijk dat u op elk moment moet kunnen genieten van uw haard of kachel. Daarom bieden wij ovengedroogd haardhout aan die u in Den Haag kunt bestellen. Het hout van Golden Flame is de beste keus voor uw houtkachel of openhaard.

Goedkoop ovengedroogd haardhout kopen in Den Haag

Ovengedroogd openhaardhout Den HaagIn Den Haag kunnen klanten bij Golden Flame ovengedroogd haardhout kopen gestapeld in kisten. Met onze vrachtwagens bezorgen we zowel kleine als grote kisten gratis in Den Haag bij u thuis. Wij leveren het gestapelde gedroogde openhaardhout in de houtsoorten Eiken, Beuken, Berken, Essen en Elzen.

Bestelt u onze 1- en 2 kuubs kisten voor 14:00 uur dan leveren wij uw bestelling in Den Haag GRATIS binnen 1 werkdag na de orderontvangst en betaling. Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Tijdens de bestelling in onze webshop kunt u bij Bestelnotities de door u gewenste leverdatum doorgeven.

Na ontvangst van uw bestelling informeren wij u over de datum van de levering. Betaling geschiedt vooraf per iDEAL in onze webshop. Wij kunnen het haardhout ook afleveren op uw adres zonder dat u hier speciaal thuis voor hoeft te blijven. Het hout wordt neergezet tot waar de chauffeur met de palletwagen kan komen.

Voor particulieren en vaste klanten

Via onze webshop kunnen particulieren en vaste klanten eenvoudig ovengedroogd haardhout bestellen in Den Haag. Onze bestellingen worden in Den Haag vaak gratis geleverd! Golden Flame is niet voor niet sinds 1972 het adres voor al uw hout.

Naast ovengedroogd openhaardhout, kunt u ook andere diverse accessoires kopen voor uw haard. Denk aan schoorsteenreinigers, aanmaakhout en aanmaakblokjes. Zo kunt u zonder zorgen uw openhaard gebruiken. Uw producten worden altijd veilig geleverd en, wanneer mogelijk, persoonlijk overgedragen.

Voor groothandel

Naast particulieren kunnen groothandels in Den Haag terecht bij Golden Flame. Wilt u liever niet de Golden Flame verpakking ontvangen? U kunt kiezen voor een private label die u zelf heeft ontworpen. Heeft u geen tijd om een ontwerp te maken? Wij verzorgen dan een ander ontwerp voor u. Minimale afname is wel verplicht bij het kiezen van private label.

Bestel eenvoudig kleine hoeveelheden ovengedroogd haardhout in Den Haag

Heeft u niet zo veel hout nodig? In Den Haag is het mogelijk om eenvoudig kleine hoeveelheden haardhout te bestellen. Schoorsteenreinigers, aanmaakblokjes, aanmakers, aanmaakhout en haardblokken kunnen eveneens in kleine hoeveelheden worden geleverd. Bij bezorging worden uw producten persoonlijk overhandigd. Bent u niet thuis? Onze chauffeurs stellen de producten veilig.

Gratis levering haardhout in Den Haag

Doordeweek tussen 08:00 en 17:00 leveren wij gratis uw haardhout in Den Haag. Als u een bestelling plaatst bij Golden Flame voor 14:00 wordt uw haardhout binnen een werkdag verwerkt en verzonden. Wilt u uw bestelling op een bepaalde tijd ontvangen? Laat ons uw gewenste levertijden weten in de bestelnotities.

Bezorging gebeurt zo veel mogelijk persoonlijk. Toch hoeft u niet thuis te zijn om uw bestelling te ontvangen. Onze chauffeurs laten uw hout veilig voor u achter.

Waarom u moet kiezen voor ovengedroogd haardhout

Om te kiezen voor ovengedroogd haardhout, is een keuze voor diverse voordelen. Naast het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het hout schimmels of ongedierte aantrekt, is het een duurzame keuze met een laag vochtgehalte. U krijgt gegarandeerd meer warmte en minder rook met ovengedroogd haardhout.

Welk houtsoort is het beste voor uw haard?

Welk houtsoort is het beste voor uw haard?

Bij Golden Flame verkopen wij verschillende soorten hout. Weet nu niet precies welk soort hout het beste is voor uw kachel? Wij helpen u verder.

Voor grote openhaarden zijn beukenhout en eikenhout goed omdat ze langzaam branden. Beukenhout kan even worden gebruikt voor middelgrote kachels, net als essenhout.

Voor kleinere haarden en kachels zijn berkenhout en elzenhout erg geschikt omdat ze makkelijk branden. Het zijn namelijk middelharde houtsoorten.

Verantwoord FSC® haardhout van Staatsbosbeheer

Goedkoop FSC openhaardhout in Den HaagDuurzaamheid is erg belangrijk voor ons bij Golden Flame. Vandaar dat wij enkel hout leveren dat afkomstig is van Staatsbosbeheer. Al meer dan 50 jaar kopen wij daar ons hout omdat het FSC®-gecertificeerd is. Met een keurmerk van de Forest Stewardship Council A.C.® voldoet het hout aan strikte milieunormen en economische en sociale criteria.

Daarbij bieden wij vele andere producten met het FSC®-keurmerk. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw houtkachel zonder dat het ten koste gaat van het milieu.

Tips voor verantwoord haardhout stoken

Wilt u weten hoe u op verantwoorde wijze haardhout kunt stoken, houdt u dan aan onze tips!

  1. Kies haardhout met FSC- of PEFC-keurmerk voor duurzaamheid.
  2. Brand alleen droog hout; het vermindert fijnstof en rook. Hakt u zelf hout? Laat het dan minimaal 2 jaar drogen. Sommige soorten hout hebben zelfs langer nodig.
  3. Zorg voor een efficiënte verbranding. Gele en lichtoranje vlammen zijn goed. Rook en donkere vlammen zijn niet goed. Vermijd bij verbranding ook papier en karton.
  4. Vermijd geïmpregneerd of geverfd hout vanwege schadelijke stoffen.
  5. Stook niet bij mist of windstilte om luchtvervuiling te voorkomen.
  6. Reinig regelmatig je schoorsteen om verstoppingen en schoorsteenbranden te voorkomen.
  7. Gebruik aanmaakblokjes in plaats van vloeibare aanmaakmiddelen voor een veiliger en schoner aanmaakproces.