Ovengedroogd openhaardhout Hilversum in kisten bestellen

Ovengedroogd openhaardhout HilversumBij GoldenFlame, nabij Hilversum, kunt u ovengedroogd haardhout in kisten bestellen. We leveren zowel kleine als grote hoeveelheden gratis bij u thuis met onze gesloten bestelwagen. Wij leveren de gestapelde gedroogde houtsoorten: Berken, beuken, Eiken, Elzen en Essen.

Uw bestelling 1 of 2-kuubs kisten wordt gratis geleverd in Hilversum na de orderontvangst en betaling. U Bestelt u voor 14:00 uur? Dan leveren wij uw order binnen 1 werkdag. Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag, tussen 8:00 ‘s ochtends en 17:00 uur ‘s middags. U kunt in onze webshop bij de Bestelnotities de gewenste leverdatum doorgeven.

Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben, informeren wij u over de leverdatum. In onze webshop betaalt u vooraf per iDEAL. Wij kunnen het haardhout ook afleveren op uw adres. Hier speciaal voor thuisblijven is in dat geval niet nodig. De chauffeur plaatst de kist openhaardhout met de palletwagen zo dicht mogelijk bij de woning.

Voordelig haardhout kopen in Hilversum

Via onze webshop kunt u extra voordelig haardhout kopen. Bestellingen worden in Hilversum vanaf 30 (net)zakken op werkdagen gratis geleverd. Sedert 1972 verkopen wij openhaardhout in de omgeving Hilversum. Bij ons kunt u zowel kleine als grote bestellingen plaatsen. U hoeft daardoor niet een volledige pallet te bestellen, maar kunt ook kiezen voor een kleinere bestelling met netzakken. Wij vervoeren ons openhaardhout met een gesloten bestelwagen en plaatsen uw bestelling met hand of op een steekkar op de gewenste afleverplek.

Bestel kleine hoeveelheid ovengedroogd openhaardhout in Hilversum

U kunt bij GoldenFlame zeer voordelig 30 zakken ovengedroogd openhaardhout bestellen voor levering in Hilversum. Het bijbestellen van losse artikelen zoals aanmakers, aanmaakblokjes, aanmaakhout, schoorsteenreinigers en haardblokken. Wanneer u aanwezig bent overhandigt de chauffeur u persoonlijk losse producten, zoals aanmaakhout of aanmaakblokjes. Indien u niet aanwezig bent, worden de producten op de best mogelijke plek afgeleverd door de chauffeur.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Hoe laat wordt mijn bestelling haardhout in Hilversum geleverd?

Uw bestelling openhaardhout in zakken wordt in Hilversum geleverd op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de verwachte levertijd aan u door te geven. U kunt op werkdagen ook bellen naar 0297-261304 om uw levertijd op te vragen. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven.

U heeft in principe geen invloed op de aflevertijd van uw bestelling, tenzij u ervoor kiest om van uw bestelling een tijdslevering te maken.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat de bezorging van uw levering mensenwerk is. Door omstandigheden op- of onderweg kan het gebeuren dat wij uw bestelling iets eerder of iets later leveren.

Haardhout van Staatsbosbeheer

Goedkoop FSC openhaardhout in Hilversum

Golden Flame koopt in Nederland al meer dan 50 jaar het haardhout bij Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer is FSC®-gecertificeerd. Dat betekent dat hun bossen goed en verantwoord worden beheerd en voldoen aan de strenge normen van het Forestry Stewardship Council. Het hout uit deze bossen mag dan ook het FSC®-keurmerk dragen.

Stook verantwoord haardhout en koop FSC®

Bekijk ons uitgebreide assortiment van FSC® artikelen. Stook verantwoord stookhout en gebruik onze FSC® producten. FSC® certificatie betekent dat het bos van oorsprong onafhankelijk geïnspecteerd en geëvalueerd wordt volgens strikte eisen op vlak van milieu en sociale en economische eisen zoals goedgekeurd door de Forest Stewardship Council A.C.®. Bekijk hier meer informatie over FSC®.

Tips voor verantwoord openhaardhout stoken

  1. Stook haardhout uit duurzaam beheerde bossen. Let op het FSC- of PEFC-keurmerk, alleen dat garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerd bos.
  2. Stook alleen droog haardhout. Vochtig hout brandt niet goed en dat geeft extra veel fijnstof en rook. Gaat u zelf hout hakken? Droog het dan minstens 2 jaar. Bedenk daarbij dat harde houtsoorten minder snel droogt dan de zachtere houtsoorten.
  3. Controleer of je goed stookt. Een goed vuur geeft gele, gelijkmatige vlammen. Oranje vlammen en donkere rook geven aan dat de verbranding niet volledig is. Stook geen papier en karton. Het geeft veel rook en vliegas. Gebruik hiervoor aanmaakhout.
  4. Gebruik nooit geïmpregneerd, behandeld of geverfd  hout (hierin zitten veel lijmstoffen). Bij verbranding komen schadelijke stoffen vrij.
  5. Stook niet bij mistig of windstil weer. De rook blijft hangen en kan lokaal veel luchtvervuiling veroorzaken. Zeker in steden zoals Hilversum is dit erg belangrijk.