Golden Flame verhuisd naar Almere

Golden Flame locatie Almere

Wij zijn trots om aan u te kunnen melden dat Golden Flame International BV per 01-05-2020 is verhuisd naar Almere.

In de afgelopen jaren zijn wij gestaag doorgegroeid. Na een groeizame periode in Mijdrecht met veel nieuwe klanten en leveranciers uit binnen – en buitenland waren wij toe aan een volgende stap.

Op 1 oktober 2019 is de 1e paal geslagen met de verwachting dat wij vanaf medio april/mei 2020 operationeel zouden zijn op de nieuwe locatie. Onze bouwplannen zijn, ondanks het slechte weer in het najaar, op tijd gerealiseerd. Tussen onze normale werkzaamheden door zijn wij eind april verhuisd naar de nieuwe locatie in Almere. Officieel zijn wij per 01-05-2020 verhuisd naar de Vlonderweg 6 te Almere.

Duurzaam gebouwd

Onze nieuwe bedrijfspand faciliteert ons in de nieuwe richting die wij op willen. Het stelt ons is staat om te groeien als bedrijf en toekomstbestendig te zijn. Het nieuwe bedrijfspand in Almere is op duurzame wijze gebouwd en voor het kantoor maken wij gebruik van zonnepanelen op het dak. Ons nieuwe bedrijfspand in Almere is qua oppervlakte 2 keer groter in vergelijking met onze vorige locatie in Mijdrecht. Dit stelt ons in staat om vanaf één locatie meer artikelen en voorraden aan te houden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Uiteraard met dezelfde hoge service die u van ons gewend bent. Het nieuwe pand maakte het mogelijk onze productie te moderniseren en te automatiseren en om op een efficiëntere wijze nieuwe projecten en samenwerkingen te ontwikkelen.

Wij zijn super trots op ons nieuwe kantoor, onze geautomatiseerde productiehal en de 4 docks waar onze leveranciers en klanten tegelijk kunnen laden en lossen.

Locatiegegevens Almere

Wij verzoeken u vriendelijk om vanaf heden ons nieuwe adres te gebruiken, wij zijn te bereiken op het volgende adres:

Vlonderweg 6
1332 CC Almere
Route Google Maps

 

Met vriendelijke groet,
Golden Flame International BV

Belia van Vliet